Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه فعالیت‌های قرآنی ــ سیزدهمین دوره مسابقات بانوان دارالقرآن امام علی(ع) امروز، دهم بهمن ماه با برگزاری مراسم اختتامیه به ایستگاه پایانی رسید.

به گزارش ایکنا از قم، آیین اختتامیه سیزدهمین دوره مسابقات سراسری بانوان دارالقرآن امام علی‌بن ابیطالب(ع) امروز، دهم بهمن‌ماه با حضور عموم شرکت‌کنندگان و خانواده‌های آنان در مجتمع یاوران حضرت مهدی(عج) قم برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدا، محمدرضا پورمعین مدیر سیزدهمین دوره مسابقات سراسری دارالقرآن امام علی‌ بن ابیطالب(ع) از حضور بیش از 5 هزار و 673 نفر در رشته حفظ، قرائت تحقیق و ترتیل خبرداد و گفت: حدود 4 هزار نفر از این شرکت‌کنندگان در این دوره به رقابت پرداختند و در این دوره استعدادهای نهفته قرآنی کشف شدند.

وی با اشاره به سخنی از مقام معظم رهبری مبنی بر تربیت ده میلیون قاری قرآن کریم، افزود: برخی از موسسات در کشور از بسیاری از دستگاه‌ها بدون دستور اداری با علاقه و عشق در راستای رسیدن به این هدف متعالی تلاش کردند که موسسه دارالقرآن امام علی بن ابیطالب یکی از این موسسات است و این نکته حائز اهمیت است که تحقق امر مقام معظم رهبری با تشویق و تقدیر از شرکت‌کنندگان محقق خواهد شد.

وی ادامه داد: متاسفانه ایران در زمینه حفظ قرآن کریم از تمام کشورهای اسلامی مثل پاکستان که بیش از 8 میلیون حافط قرآن دارد، آخرین رتبه را به خود اختصاص داده و در حدود کمتر از 15 هزار نفر است و در این زمینه باید تلاش بیشتری صورت بگیرد.

سردار سلیمانی، یک امت بود

در ادامه، پس از تلاوت دلنشین سیدمحمدجواد حسینی قاری بین‌المللی کشور، آیت‌الله احمد عابدی، استاد حوزه با اشاره به آیه «إِنَّ إِبْرَاهِيمَ كَانَ أُمَّةً قَانِتًا لِلَّهِ حَنِيفًا وَلَمْ يَكُ مِنَ الْمُشْرِكِينَ؛ ابراهیم (به تنهایی) امّتی بود مطیع فرمان خدا؛ خالی از هر گونه انحراف؛ و از مشرکان نبود؛ سوره نحل/ آیه 120»، گفت: حضرت ابراهیم(ع) یک تنه یک امت حساب می‌شد و علاوه بر ایشان چندین نفر پیامبر گرامی اسلام یا اهل بیت(ع) نیز به عنوان امت معرفی کردند.

وی با اشاره به اینکه  امت از منظر اهل بیت(ع) کسانی هستند که خودشان به تنهایی کار یک ملتی را انجام می‌دهند، افزود: پیامبر(ص) در مورد «قسّ بن ساعده إیادى» به قبیله بکر بن وائل فرمود: «روز قیامت این فرد به تنهایی یک امت محشور خواهد شد و هرکس از کلمات، حکمت‌ها و مباحث قس بن ساعده سراغی دارد من دوست دارم گوش بدهم.»

عابدی با اشاره به اینکه «زیدبن عمرو بن نفیل» شخص دیگری است که به نقل از پیامبر(ص) در روز قیامت، به عنوان یک امت محشور خواهد شد، ادامه داد: این شخص مردم را به دین دعوت می‌کرد؛ بنابراین کسی که دنبال دین حق بگردد و به ایمان خداوند تکیه کند زمانی که او از دنیا برود بر اساس فرموده پیامبر(ص) در روز قیامت یک امت محشور خواهد شد.

استاد سطح عالی حوزه و دانشگاه بیان کرد: امام صادق(ع) فرمود: «يُحْشَرُ عَبْدُ اَلْمُطَّلِبِ يَوْمَ اَلْقِيَامَةِ أُمَّةً وَاحِدَةً عَلَيْهِ سِيمَاءُ اَلْأَنْبِيَاءِ وَ هَيْبَةُ اَلْمُلُوكِ؛ عبد المطلب روز قيامت بعنوان يك امت محشور شود و سيمای پيغمبران و هيبت سلاطين داشته باشد.».

وی با اشاره به فرمایش رسول گرامی اسلام(ص) مبنی بر « حسین سبط من الاسباط» افزود: طبق مفاد آیه 159 و 160 از سوره اعراف، «قوم موسى» به 12 سبط منشعب مى‌شدند، در این آیه از «اسباط» به «اُمَم» نیز تعبیر شده است و لذا کلمه اسباط در فرمایش پیامبر(ص) به معنای امت‌ بیان شده است.

عابدی با بیان اینکه شهید قاسم سلیمانی خود به تنهایی حقیقتا یک امت بود و مراسم تشییع وی با عظمت و شکوه خاصی برگزار و در تاریخ ماندگار شد، گفت: پیامبر گرامی اسلام(ص) فرمود: «عَدَدُ دُرَجِ الْجَنِّةِ عَدَدُ آىِ الْقُرآنِ، فَاِذا دَخَلَ صاحِبُ الْقُرْآنِ الْجَنَّةَ قَيلَ لَهُ: اِقْرَأْ وَ ارْقَأْ لِكُّلِ آيَةٍ دَرَجَةٌ فَلا تَكُونُ فَوْقَ حافِظِ الْقُرْآنِ دَرَجَةً؛ تعداد درجات بهشت به تعداد آيه‌هاى قرآن است، هنگامى كه اهل قرآن وارد بهشت شود به او گفته مى‌شود قرآن بخوان و بالا برو، براى هر آيه‌اى درجه اى است، بنابراين بالاترين درجه از آنِ حافظان قرآن است.

استاد سطح عالی حوزه و دانشگاه با بیان اینکه یادگیری و آموزش قرآن کریم فهم و علم انسان را نیز افزایش می‌دهد، گفت: قرآن کریم بر اخلاق، روح، فهم و درک و دانش انسان تاثیر می‌گذارد و زندگی او را تغییر خواهد داد.

در پایان مراسم، برگزیدگان سیزدهمین دوره مسابقات سراسری بانوان دارالقرآن امام علی بن ابیطالب(ع)  در رشته‌های حفظ، قرائت تحقیق و ترتیل تقدیر و تجلیل شدند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا قم خبرگزاری قرآن مسابقات قرآن دارالقرآن امام علی سیزدهمین دوره مسابقات سراسری بانوان دارالقرآن امام علی شرکت کنندگان بن ابیطالب ع قرآن کریم پیامبر ص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۱۵۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر آغاز شد

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، جشنواره تیتر سیزدهم صبح امروز (یکشنبه، ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) با حضور برخی از مسئولان و معاونت‌های فرهنگی و دانشجویان در دانشگاه فردوسی مشهد افتتاح شد.

برگزاری نمایشگاه نشریات دانشجویی، نشست کارشناسان نشریات دانشگاه‌ها و برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای دانشجویان و کارشناسان از جمله برنامه‌های محوری این جشنواره بوده و در پایان از آثار برتر شرکت کننده در جشنواره تقدیر می‌شود.
فرایند ارسال آثار برای این دوره از جشنواره از ابتدای آبان ۱۴۰۲ آغاز شد و علاقمندان تا ۳۰ آذر وقت داشتند با مراجعه به وبسایت titrfestival.dmsrt.ir آثار خود را برای داوری ارسال کنند.



بخش ویژه این دوره از جشنواره نیز شامل موضوعات دانشگاه و حل مسائل ملی، دانشجو و امید به آینده، دانشجو و روایت پیشرفت، دانشجو، انتخابات و مشارکت آگاهانه، دانشجو و آرمان‌های گام دوم انقلاب اسلامی بود که علاقمندان می‌توانستند آثار خود را در یکی از چهار قالب گزارش، یادداشت، مصاحبه و مقاله در سامانه بارگذاری کنند.


در ۴۲ دسته ۱۲۰ اثر برتر در حوزه علمی، ادبی، سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، تیتر و لید خبر، گزارش، یادداشت، سرمقاله و مقاله و نشریات برتر در رسته‌های مختلف به سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی ارسال شده است.

یازدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی به میزبانی وزارت علوم برگزار و دوازدهمین دوره به میزبانی وزارت بهداشت با شعار «عینیت در خبر، انصاف در تحلیل، آزادی در بیان» سال ۱۴۰۰ برگزار شد.

سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و معاونت فرهنگی واجتماعی وزارت علوم از امروز (یکشنبه، ۱۶ اردیبهشت) در دانشگاه فردوسی مشهد آغاز شد و سه شنبه (۱۸ اردیبهشت) به کار خود پایان می‌دهد.

دانشجویان می‌توانستند آثار خود را که از اول شهریور ۱۴۰۰ تا ۳۱ شهریور ۱۴۰۲ منتشر شده در بخش رقابتی و در قالب اثر برگزیده، نشریه برگزیده، بخش مجازی، سایت یا وبلاگ، نشریات صوتی یا پادکست، نشریات کاغذی-الکترونیک، نشریه چندرسانه ای، آفلاین و الکترونیکی، گرافیک و موشن گرافیک، فیلم خبری و فتوکلیپ ارسال کنند.

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر آغاز شد
  • درخشش بانوان یزدی در مسابقات پتانک کارگران کشور
  • بانوان یزدی حائز مقام سومی مسابقات پتانک کارگران کشور شدند
  • رقابت‌های قرآنی دانش‌آموزی استان مرکزی
  • مسابقات قرآن دانش‌آموزی استان مرکزی
  • برگزاری مسابقات والیبال بانوان فرهنگی در هرمزگان
  • مسابقات قرآن و عترت مرحله ۱۴ گانه در سپیدان
  • سابقه دیرینه دارالقرآن الکریم حرم رضوی در زمینه ترویج قرآن کریم
  • دارالقرآن الکریم حرم مطهر رضوی، منادی قرآن و معارف اهل بیت(ع)
  • برگزاری آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن در قزوین